Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر کاری به استان خراسان جنوبی، از شرکت زغال سنگ پروده طبس به عنوان اولین و تنها معادن تمام مکانیزه و قطب تولید زغال سنگ کشور در منطقه معدنی پروده طبس بازدید نمودند.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این بازدید، ضمن تحسین عملکرد شرکت زغال سنگ پروده طبس در حوزه های تولید، اشتغال، ایمنی و بهداشت شغلی، "ارزش آفرینی و بهره وری تولید" و همچنین "ایمنی و سلامت محیط کار" در این شرکت را شایسته تقدیر معرفی نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"شاکرمی" با تأکید بر بهره وری فوق العاده استخراج در شرکت زغال سنگ پروده طبس در مقایسه با معادن سنتی، عملکرد این شرکت را مصداق بارز "جهش تولید" و "اقتصاد مقاومتی" توصیف نمود که علیرغم مشکلات موجود در مسیر تأمین اقلام و تجهیزات و همچنین محدودیت های ناشی از همه گیری کووید 19، نه تنها موفق به حفظ سلامت محیط و نیروی کار و استمرار فعالیت تولیدی شده، بلکه با بهبود عملکرد در حوزه های فعالیتی، کسب درآمد و افزایش سوددهی نیز داشته است.

وی در ادامه افزود که در حوزه معادن کشور نیازمند تحول هستیم و برای این کار باید ضمن ایجاد محیط کار ایمن و آرام و برقراری شرایط مناسب، به سمت بهره وری و ایجاد ارزش افزوده حرکت کنیم و راه حل این تحول، گذار از معدنکاری سنتی به مکانیزه است تا شرایط کار و فعالیت شرکت زغال سنگ پروده طبس به عنوان الگوی مناسب، در سایر معادن پیاده شود.

"کریتی ثانی" مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس در این بازدید ضمن ارائه گزارش عملکرد شرکت و تشریح وضعیت ذخایر زغالی پهنه طبس و بویژه منطقه پروده، وجود ذخایر مناسب و همچنین دانش فنی و توان تجهیزاتی همراه با نیروی انسانی ماهر و متخصص و دارای تجربه منحصر به فرد در زمینه معدنکاری مکانیزه را به عنوان ابزارهایی مناسب مطرح نمود که در صورت برنامه ریزی و نظارت مدون و به کمک این ابزارها، امکان توسعه چشمگیر و روزافزون این منطقه در بحث تولید و اشتغال وجود خواهد داشت.

شایان ذکر است که در این بازدید، مظفری مدیرکل بازرسی کار و بابایی مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مسئولین منطقه ای نیز حضور داشتند.

پربیننده ترین رییس جدید سازمان خصوصی‌سازی منصوب شد ۸۰شرکت بورسی مجوز پذیرش سهام و یا انتشار اوراق گرفتند نابسامانی تولید با تعدد سامانه‌ها/ سامانه بهین یاب باری بر دوش تولیدکننده بانک دی آماده همکاری بیشتر با ذوب آهن اصفهان چه عواملی در رشد ۵.۴درصدی صنعت موثر بود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زغال سنگ شرکت زغال سنگ پروده طبس وزارت تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • امیدواریم مسیر مجموعه فولاد اکسین در جهت تولید به بهترین شکل طی شود
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان