Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، کریتی با اشاره به اینکه سرمایه شرکت در تاریخ ۷ آذرماه سال جاری به ۲۰۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است، بیان داشت: شرکت زغال سنگ پروده طبس براساس سیاست های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برنامه های شستا و راهبردهای صدرتامین، در ۲۹ اردیبهشت سال جاری در فرابورس ایران پذیرش و در تاریخ سوم دی ماه ۱۳۹۹ با نماد "کزغال" در صف عرضه اولیه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالان بازار سرمایه از این پس می توانند کزغال را در گروه استخراج زغال سنگ و زیر گروه استخراج و انبار زغال سنگ در فرابورس مشاهده کنند.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس افزود: این شرکت به عنوان بزرگترین تولید کننده زغال سنگ کشور در منطقه طبس مشغول به فعالیت است و حدود ۲۵۰۰ نفر در این شرکت اشتغال مستقیم دارند. ضمن اینکه فعالیت مجموعه، ۱۵۰۰۰ اشتغالزایی غیرمستقیم نیز به همراه داشته است. این شرکت با ۶۹ درصد رشد سود خالص در ۶ ماهه نخست سال ۱۳۹۹ نسبت به دوره مشابه سال قبل، به سود بیش از ۲۹۵ میلیارد تومان دست یافته است که این ارقام بیانگر اهمیت و جایگاه زغال سنگ پروده طبس در حوزه معدنکاری زغال سنگ کشور است.

کریتی ثانی در خصوص وضعیت ذخایر زغالی طبس و در تشریح شکل گیری شرکت، گفت: حوزه زغالی طبس با وسعتی بالغ بر ۳۰،۰۰۰ کیلومتر مربع و ذخیره اکتشافی ۷۵/۲ میلیارد تن زغال سنگ کک شو و حرارتی، غنی ترین و بزرگترین ناحیه زغالی ایران محسوب می شود و ناحیه پروده با وسعت ۱۲۰۰ کیلومتر مربع و ذخیره زمین شناسی ۱/۱ میلیارد تن زغال سنگ کک شو، یکی از چهار ناحیه زغالی طبس و بزرگترین منطقه زغال سنگ کک شو ایران است. پس از انجام مطالعات امکان پذیری استخراج مکانیزه ناحیه پروده و اجرای عملیات فاز یک تجهیز معدن زغال سنگ پروده، نهایتاً این فاز با ظرفیت تولید سالانه ۵/۱میلیون تن زغال سنگ خام و ۷۵۰،۰۰۰ تن کنسانتره، به روش جبهه کار طولانی در پروده یک از سال ۱۳۸۶توسط شرکت زغال سنگ پروده طبس مورد بهره برداری قرار گرفت. همزمان با اجرای طرح مذکور، بزرگترین کارخانه زغالشویی ایران نیز در جوار معدن با مساحت ۵،۶۲۰ متر مربع و با ظرفیت خوراکدهی ۳۰۰ تن بر ساعت احداث و همگام با آغاز استخراج، فرآوری زغال سنگ خام با ۲ روش واسطه سنگین و فلوتاسیون ستونی در این کارخانه عملیاتی شد.

وی ادامه داد: در سند چشم انداز توسعه کشور، صنعت فولاد به عنوان تامین کننده نیاز اولیه کلیه صنایع کشور و لازمه هر نوع فعالیت عمرانی محسوب شده است. با توجه به اینکه سنگ آهن در فرایند کوره بلند و در مجاورت کک زغال سنگ تبدیل به آهن می شود، بنابراین اهمیت جایگاه زغال سنگ به عنوان ماده اولیه موردنیاز این صنعت مادر به خوبی مشهود است. شرکت زغال سنگ پروده طبس با هدف بهره برداری از ذخایر بهشت زغال سنگ ایران، در سال ۱۳۸۶ به ثبت رسید تا به عنوان اولین بهره بردار مکانیزه زغال سنگ کشور، فعالیت خود را آغاز کند. این شرکت در حال حاضر ۷۵% تولید منطقه ای و ۴۲% تولید ملی زغال سنگ را  به خود اختصاص داده و به تنهایی بخش عمده نیاز باتری های کک سازی کشور را تامین می‌کند. این در حالی است که با احتساب راه انداری واحدهای جدید و افزایش ظرفیت کک سازی کشور به ۳ میلیون و ۴۵۰ هزارتن، تقاضای داخلی برای تامین کنسانتره زغال سنگ موردنیاز همین واحدها به ۴ میلیون و ۸۳۰ هزارتن در سال افزایش می یابد. این ارقام به خوبی بیانگر ضرورت توسعه معدنکاری زغال سنگ در کشور، بویژه در پهنه زغالی طبس است که شرایط و توان بالقوه ای برای گسترش معدنکاری مکانیزه و افزایش ظرفیت استخراج خام و تولید کنسانتره را در اختیار دارد.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس تصریح کرد: این شرکت در حال حاضر دو طرح مهم را برای افزایش ظرفیت تولید در دست اقدام دارد. خرید سری دوم مجموعه تجهیزات استخراج تمام مکانیزه زغال سنگ به روش لانگوال با ارزشی بالغ بر ۹،۰۰۰ میلیارد ریال که باعث خواهد شد از توقف روند استخراج در دوره اورهال تجهیزات، جلوگیری شده و استحصال زغال سنگ خام به صورت مستمر جریان داشته باشد. با نصب و راه اندازی این تجهیزات، سالانه ۵۲۰ هزارتن به ظرفیت استخراج زغال سنگ خام و ۲۰۸ هزارتن به تولید کنسانتره افزوده خواهد شد. پروژه دوم مربوط به اصلاح مدار تغلیظ زغال سنگ و موسوم به اسپیرال با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال است که در محل کارخانه زغالشویی اجرا خواهد شد تا علاوه بر افزایش ۱۵درصدی ظرفیت خوراک دهی به کارخانه، راندمان فراوری و تولید کنسانتره زغال سنگ نیز به میزان تقریبی ۴.۵% افزایش یافته و ۶۷۵۰۰ تن محصول بیشتر تولید گردد.

شرکت زغال سنگ پروده طبس در طول حدود ۱۲ سال فعالیت معدنکاری مکانیزه، با انجام بیش از ۶۰ کیلومتر حفریات زیرزمینی و استخراج موفق ۷ کارگاه لانگوال، تا پایان سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۹.۰۰۰.۰۰۰ تن زغال خام و ۴.۰۰۰.۰۰۰ تن کنسانتره تولید کرده است.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس با اشاره به سیاست‌های این شرکت جهت استفاده حداکثری از توان داخلی افزود: با توجه به مشکلات ارزی و شرایط تحمیل شده به کشور و به منظور جلوگیری از توقف فعالیت‌های معدنی و کارخانه فرآوری زغال سنگ از اواخر سال ۱۳۸۹ با تشکیل کارگروه مهندسی معکوس، فرآیند بومی سازی قطعات مصرفی و یدکی تجهیزات و در برخی موارد کل تجهیز مورد نیاز با مشارکت شرکت های توانمند سازنده داخلی آغاز شد که تا کنون حدود ۱۴۰۰ قلم تجهیزاتی در بخش های نگهداری معدن، سیستم تهویه و آبکشی، ماشین آلات حفاری معدن و سیستم ها و تجهیزات فرآوری زغال سنگ مهندسی معکوس شده اند.

شایان ذکر است که اخذ گواهینامه‌های ISO۹۰۰۱:۲۰۱۵ مدیریت کیفیت، ISO۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ محیط زیست، ISO۴۵۰۰۱:۲۰۱۸ ایمنی، بهداشت و محیط زیست و ISO۳۱۰۰۰:۲۰۱۸ مدیریت ریسک، بهره بردار نمونه معادن زیرزمین کشور سال۱۳۹۱،  نشان دو ستاره تلاش گران ارزیابی بهره وری سال ۱۳۹۶، کارآفرین نمونه سال ۱۳۸۹، واحد برتر HSE سال ۱۳۸۷، واحد نمونه صنایع و معادن یزد سال ۱۳۸۷، واحد نمونه معدنی کشور در سال ۱۳۹۳، کارفرمای برتر استانی سال ۹۶ در بحث تأمین اجتماعی، واحد برتر فرهنگی و ورزشی استان در چهار دوره متوالی، بهره بردار نمونه معدنی سال ۱۳۸۵، صنعت سبز کشوری سال ۱۳۹۶ و صنعت سبز استان سال ۱۳۹۷ و بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ در شش سال متوالی (۱۳۹۸-۱۳۹۳) بخشی از افتخارات این شرکت در عمر کوتاه فعالیت خود می باشد.

حفظ جایگاه نخست تولید زغال سنگ کشور با مدیریت ریسک‌های عملیاتی در تمام فرآیندها جهت تولید پایدار و مستمر، حفظ و توسعه بازارهای هدف داخلی و خارجی، حفظ و بهبود مستمر کیفیت محصول تولیدی، حفظ و ارتقاء سطح ایمنی و بهداشت شغلی کارکنان و مسائل زیست محیطی، حفظ و ارتقاء سطح رضایتمندی ذینفعان داخلی و خارجی، بهینه کردن سود شرکت و ارتقا ارزش ذاتی سهام و ارتقاء سطح فنی و دانش منابع انسانی از جمله اهداف شرکت زغال سنگ پروده طبس به شمار می آید.

پربیننده ترین پذیره‌نویسی «صندوق سرمایه‌گذاری گروه زعفران سحرخیز»؛ فرصتی برای یک سرمایه‌گذاری مطمئن ارزش سهام عدالت من (۱۳ دی ماه) ارزش واقعی سهام عدالت باز هم کاهش یافت دوباره به نام مستضعفان، به کام سوداگران/ وزارت صمت برای افزایش اختیارات در تنظیم بازار تلاش می‌کند اگر سهام فولاد مبارکه دارید کلیک کنید/ «فولاد» همچنان در مدار نزول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زغال سنگ پروده طبس استخراج زغال سنگ فرابورس زغال سنگ زغال سنگ طبس استخراج زغال سنگ شرکت زغال سنگ پروده طبس زغال سنگ کشور زغال سنگ خام تن زغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، هدف از این فراخوان، تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت است. با توجه به اینکه این محصول در داخل کشور تولید نمی‌شود و از طرفی حجم متانول تولیدی در کشور زیاد بوده و قیمت آن ارزان است، لذا تلاش می‌شود تا از این ماده اولیه برای تولید کلرومتان استفاده کرد.

محصول این پروژه (کلرومتان) به‌طور گسترده، در تولید سایر مواد شیمیایی، از قبیل سیلیکون‌ها، تترامتیلید (TML)، لاستیک مصنوعی، مواد شیمیایی کشاورزی و متیل سلولز مورد استفاده قرار می‌گیرد و در عین حال کاملاً وارداتی است. بنابراین از جمله پیامدهای اقتصادی آن می‌توان به جلوگیری از خروج ارز مربوط به واردات کلرومتان و سایر محصولات وابسته از جمله پلی‌سایلوکسان ها اشاره کرد. با انجام این پژوهش علاوه بر اینکه نیاز بسیاری از صنایع مرتفع می‌شود، یک دانش فنی ناموجود در کشور ظهور می‌کند که می‌تواند بسیاری از صنایع وابسته را فعال کند.

از کلرومتان، در صنایع مختلف استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای آن، تولید مشتقات کلرومتیل سایلان ها و سپس سیکلوسایلوکسان ها است که ماده اولیه کلیدی جهت تولید انواع پلی سایلوکسان ها است.

دانش فنی تولید پلی دی متیل سایلوکسان ها در کشور وجود ندارد و تاکنون هیچ گونه تلاشی برای تولید آنها انجام نشده است. یکی از دلایل آن، عدم تولید سیلیکون متال به عنوان نقطه آغازین این پروژه‌ها در کشور بوده که البته طی ۲ سال اخیر (۱۴۰۱و۱۴۰۲) این امر محقق شده است. همچنین دانش فنی برای یک تولید پایه که عبارت است از تبدیل سیلیکون متال به مشتقات کلرومتیل‌سیلان‌ها در کشور وجود ندارد. تولید این مشتقات زمانی که سریعاً بتوان از آنها در چرخه تولید برای مرحله بعدی استفاده کرد، اهمیت دارد.

شرکت‌های مختلفی در جهان به تولید کلرومتان می‌پردازند که عمدتاً در کشورهای آمریکا، ژاپن، هند و هلند هستند. تولید این محصول در داخل کشور صورت نمی‌گیرد و نیاز آن تماماً از طریق واردات تأمین می‌شود؛ لذا شرکت فعالی را نمی‌توان نام برد که بتواند سیکلودی‌متیل سیلوکسان ها را در کشور تولید کند. شرکت متقاضی تسهیلات، یک شرکت دانش‌بنیان فناور در حوزه مواد پیشرفته و محصولات مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی است. شرکت در تولید انواع رزین فعالیت دارد و از محصولات آن می‌توان به پلی‌استر و پلی‌استر پلی‌ال‌ها (جز A سیستم PU کفشی)، پریپلیمرهای ایزوسیاناتی، ایزوکفشی (جز B سیستم PU کفشی)، نرم‌کننده‌ها (پلاستی سایزرها) صنایع PVC، چرم مصنوعی، روان‌کننده‌های صنعت PVC، چرم مصنوعی، دیسپرس‌کننده‌های صنعت رنگ، مواد کلیدی مورد نیاز افزودنی سیستم‌های پلی‌اورتان PU ، ملزومات مورد نیاز صنایع پلی‌اورتان PU و چسب پلی‌اورتان اشاره کرد.

این شرکت به عنوان یک شرکت فعال در زمینه پلی‌اورتان PU) ) از پلی‌سایلوکسان ها به‌عنوان مواد آزادکننده قطعه از قالب، سورفکتانت ها و پایدارکننده ها در تولید فومهای پلی‌اورتان استفاده می‌کند. در حال حاضر شرکت، سورفکتانتها و پایدارکننده های متنوع را با قیمت‌های بالا از کشورهایی مثل چین، آلمان و ایتالیا وارد می‌کند. محصول به دست آمده از پروژه حاضر، ماده کلیدی در تولید کلرومتیل‌سایلان‌ها بوده و بنابراین، راه را برای تولید مشتقات سیلیکونی باز خواهد کرد. علاوه بر نیاز این شرکت، مساله مهمتری وجود دارد که عبارت است از جای خالی این پروژه کلیدی در کشور و چنانچه این پروژه موفق شود می‌تواند از این پس شرکت‌های زیادی را ایجاب کند که از این مواد کلیدی تولید داخل استفاده‌کنند.

نحوه پذیرش در این فراخوان به صورت رقابتی است و از بین پیشنهاده‌های دریافتی، موردی که دربردارنده شروطی همچون ترکیب مرتبط متخصصین تیم پیشنهادی، برخورداری افراد پیشنهادشده از سابقه پژوهشی و فنی در آن موضوع، متناسب و مرتبط بودن زمان‌بندی، هزینه و شرح خدمات با پژوهش مورد تقاضا و برخورداری تیم پیشنهاددهنده از زیرساخت انجام پژوهش اعم از آزمایشگاه و کارگاه و نهایتاً تهیه و ارسال پیشنهاده طبق فرمت پیشنهادی بنیاد است.

هزینه‌های قابل قبول شامل حق‌التحقیق نیروی انسانی، مواد مصرفی و آزمایشگاهی و خدمات است.

از حوزه‌های اولویت‌دار این فراخوان علوم و علوم زیستی، شیمی و علوم پلیمر است.

گفتنی است پژوهشگر اصلی تیم لازم است عضو هیئت‌علمی یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور باشد و همچنین از پیشنهادهایی که در قالب رساله دکتری و طرح پسادکتری تعریف شوند، حمایت فوق العاده می‌شود.

پس از دریافت پیشنهاده از طریق سامانه، ارزیابی انجام گرفته و در صورت کسب امتیاز بالا، تیم برگزیده جهت مذاکره با بنیاد و شرکت متقاضی دعوت خواهد شد.

تمام افراد واجد شرایط به مدت یک ماه از تاریخ انتشار فراخوان یعنی تا ۹ خرداد فرصت دارند که پیشنهاد خود را از طریق سامانه کایپر برای بنیاد ملی علم ایران ارسال کنند.

پژوهش پیشنهاد شده تا سقف ۸۰ درصد، حداکثر دو میلیارد تومان توسط بنیاد ملی علم ایران حمایت خواهد شد. بدیهی است که مابقی هزینه‌ها باید توسط شرکت متقاضی پژوهش تأمین شود.

متقاضیان در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانند از طریق ایمیل amini.m@insf.org و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۲۱ با کارگروه دانش‌بنیان تماس بگیرید.

کد خبر 6099160 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی