Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس گفت: شرکت زغال سنگ پروده طبس، بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ ایران وارد فرابورس شد. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

رمضان کریتی ثانی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: نخستین معدن تمام مکانیزه و بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ کنسانتره کشور موفق به کسب مجوز ورود به سرمایه فرابورس ایران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس گفت: با توجه به سیاست‌های ابلاغی هلدینگ صدرتأمین به عنوان سهامدار عمده شرکت در راستای دستورالعمل‌های صادره از شستا، زمینه سازی و پیگیری لازم برای ورود شرکت زغال سنگ پروده طبس به فرابورس از سه ماهه دوم سال گذشته آغاز شد و با توجه به روند پیشرفت کار و تکمیل و ارائه اسناد مربوطه، این شرکت به عنوان بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ کشور با سابقه صادرات این محصول، وارد فرابورس شده است.

وی افزود: امیدواریم با ورود شرکت به بازار سرمایه و مشارکت عمومی در حمایت و سهامداری، زمینه ساز توسعه گسترده معدنکاری زغال سنگ و صنایع وابسته شود.

مجموعه دوم تجهیزات معادن مکانیزه زغال سنگ پروده طبس راه اندازی می‌شودعملیات اجرایی طرح جدید زغال سنگ پروده 4 طبس به زودی آغاز می‌شود

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس با اشاره به اهداف و مزایای این اقدام عنوان کرد: ورود به فرابورس مطمئناً گام بزرگ دیگری در مسیر اعتلای شرکت است که در نهایت منجر به افزایش شفافیت، کارایی و همچنین بهبود عملکرد جاری خواهد شد.

کریتی ثانی بیان کرد: شبکه بورس اوراق بهادار به‌عنوان بازوی اصلی بازار سرمایه علاوه بر تجهیز، جذب و هدایت منابع مالی به سمت فعالیت‌های مولد و اشتغال‌زا، نقش تأمین مالی بنگاه‌ها و مؤسسات اقتصادی را نیز بر عهده دارد. پذیرش شرکت در فرابورس ضمن اینکه به توسعه بازار سرمایه و ارتقای جایگاه آن در اقتصاد ملی کمک می‌کند، گسترش فرهنگ سهامداری و سرمایه‌گذاری در دارایی‌های مالی را نیز به‌دنبال دارد.

وی تصریح کرد: عموم مردم می‌توانند با خرید سهام عرضه شده، به صورت مستقیم در منافع تولید شریک باشند.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس با اشاره به معافیت های مالیاتی شرکت‌های پذیرفته شده در بورس عنوان کرد: ورود شرکت به این بازار به خاطر تمرکز سرمایه با هدف مشارکت در حقوق شرکت‌های پذیرش شده صورت گرفته و یک بازار هدفمند ایجاد می‌کند که امکان افزایش سرمایه فیزیکی را در مقایسه با شرکت های خارج از بورس، بسیار تسهیل کرده و هزینه‌های مرتبط با توسعه را کاهش می دهد. ضمن اینکه به روزرسانی ارزش واقعی شرکت می‌تواند نگاه و نگرش یک بازار متخصص را به آینده شرکت معطوف کند.

انتهای پیام/ 252/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ شرکت زغال سنگ پروده طبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید وفایی‌فر، مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وی گفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

همچنین محمدصالح خالقی، دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در ادامه اظهار کرد: «ما با مشارکت ذینفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد | این خودروها از چه برندی هستند؟ + جزئیات
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغالسنگ هشونی شهرستان کوهبنان
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغال سنگ در دستگاه نقاله
  • مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)
  • آینده بورس در چند پرده
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان