Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس گفت: این بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ کشور برای پنجمین سال متوالی است. ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۷ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رمضان کریتی‌ثانی در بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه زغال سنگ پروده طبس بر تجمیع شدن دانش و تجربه حاصل از چهل سال فعالیت مدیریتی و اجرایی معدنکاری در مجموعه شرکت زغال سنگ پروده طبس تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به اینکه پهنه زغالی طبس بیش از 76 درصد ذخایر کشور را در خود جای داده است این شرکت در سال 1386 برای بهره‌برداری از نخستین و تنها معدن تمام مکانیزه استخراج زیرزمینی زغال سنگ کشور فعالیت خود را در محدوده پروده یک از منطقه معدنی پروده واقع در 75 کیلومتری جنوب غربی طبس، با هدف استخراج سالیانه 5/1 میلیون تن زغالسنگ خام به روش جبهه کار طولانی و تولید 750 هزارتن کنسانتره در بزرگترین کارخانه زغالشویی کشور با ظرفیت خوراکدهی 300 تن بر ساعت که در جوار معدن احداث شده آغاز کرده است.

شناسایی و اکتشافات زغال سنگ در خراسان جنوبی مورد توجه قرار گیردمبنای قیمت زغال سنگ 26.5 درصد نرخ شمش فولاد خوزستان تعیین شدبیش از 5 هزار نفر در معادن زغال سنگ خراسان جنوبی اشتغال دارند

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس افزود: حاصل این فعالیت 12 ساله تا کنون ایجاد اشتغال پایدار برای حدود 2 هزار و 500 نفر همراه با 45 کیلومتر حفریات زیرزمینی، استخراج حدود 8 میلیون تن زغال خام و تولید حدود 4 میلیون تن کنسانتره زغال سنگ کک شو بوده است.

وی با اشاره به روند رو به رشد عملکرد شرکت در تمامی بخش‌ها این مهم را مرهون تعهد و تخصص تمام نیروهای مدیریتی و عملیاتی و التزام عملی ارکان شرکت به اجرای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی برای خودکفایی اقتصادی و رشد صنعتی با تکیه بر توان داخلی دانست.

کریتی‌ثانی بیان کرد: مؤید موضوع نیز اینکه شرکت زغال سنگ پروده طبس که در چهار دوره متوالی سالهای 1393 تا 1396 پیشتاز استخراج زغال سنگ کشور بوده در سال 1397 نیز علاوه بر اینکه برای پنجمین سال متوالی به عنوان بزرگترین تولیدکننده زغال سنگ ایران جایگاه خود را تثبیت کرد با استخراج یک میلیون و 347 هزار تن زغال سنگ خام، 633 هزار تن کنسانتره زغال سنگ کک شو و همچنین فروش 640 هزار تن محصول، سه رکورد جدید و بی نظیر در تاریخ معدنکاری زغال سنگ ایران ثبت کرد.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس گفت: شرکت زغال سنگ پروده طبس با این میزان تولید، علاوه بر اینکه به تنهایی سهم عمده تأمین نیاز داخل را بر عهده داشته است و با محقق کردن بحث صادرات، زغال سنگ طبس را به عنوان معرف و شاخص زغال ایران به بازارهای جهانی نیز معرفی کرد.

وی بیان کرد: این شرایط به خوبی مؤید پتانسیل بالای زغال سنگ ایران برای ایجاد تحول معدنی، صنعتی و اقتصادی است و چنانچه حمایت لازم به منظور توسعه معدنکاری مکانیزه و نیمه مکانیزه در زغال سنگ کشور صورت گیرد، این صنعت می‌تواند یکی از محورهای توسعه پایدار کشور باشد.

کریتی‌ثانی عنوان کرد: این شیوه معدنکاری علاوه بر افزایش راندمان تولید، بالابردن ضریب ایمنی نفرات و تجهیزات، ایجاد اشتغال مولد، کمک به حفظ محیط زیست با بهره گیری از تجهیزات معدنی به عنوان جایگزین چوب مصرفی معادن، توسعه صنایع پایین دستی و ایجاد ارزش افزوده، می‌تواند ارزآوری حاصل از صادرات را نیز تقویت کند.

وی افزود: البته انجام این مهم مستلزم توجه هرچه بیشتر کانون‌های تخصصی و حمایت و همراهی متولیان امر است تا با اعتماد به توان، تخصص و تجربه موجود در کشور، بتوان اقدامات عملی مؤثری در این زمینه انجام داد.

مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس با اشاره به اینکه بر اساس برنامه، هدف این شرکت در سال 1397 اجرای حدود 13،500 متر پیشروی در حفریات زیرزمین، استخراج حدود 2 میلیون تن زغال سنگ خام و تولید 750 هزارتن کنسانتره زغال سنگ کک شو بوده است تصریح کرد: بر اساس جدول فوق، شرکت زغال سنگ پروده طبس در تمامی حوزه‌های عملکردی سال 1397 در مقایسه با سال 1396 دارای رشد نسبی است.

کریتی‌ثانی خاطرنشان کرد: علت کاهش عملکرد بخش حفریات معدنی (پیشروی) در واقع ناشی از مشکل تأمین ارز برای خرید لوازم و تجهیزات معدنی بود که باعث شد با توجه به اولویت بندی انجام شده بخش‌هایی از برنامه پیشروی معدن ناگزیر از مرحله عملیاتی خارج شود.

وی افزود: برنامه سال 1398 شرکت با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته و شرایط معدنکاری اجرای 7 هزار و 600 متر حفریات معدنی، استخراج یک میلیون و 200 هزار تن زغال سنگ خام و تولید 600 هزار تن کنسانتره خواهد بود.

انتهای پیام/ش

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۴۳۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور

مهدی صفاری‌نیا گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدید کننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس، به تشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رییس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی برگزار می‌شود.

او افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

گفتنی است، نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • پوتین برای پنجمین بار رئیس‌جمهور روسیه شد+ فیلم
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • مارینوس و گل‌گهر بردن را فراموش کردند!
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟