Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضان‌ کریتی‌ثانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس در طبس، در خصوص میزان استخراج زغال در طبس اظهار داشت: حوضه زغال‌سنگ طبس با وسعتی بالغ بر 30 هزار کیلومتر مربع با ذخیره اکتشافی تاکنون 2.75 میلیارد تن زغال‌سنگ کک شو و حرارتی یکی از بزرگ‌ترین ناحیه‌های زغالی در خاورمیانه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در سال گذشته در مجموع میزان حدود یک میلیون و 100 هزار تن زغال توسط این شرکت از معادن مرکزی و شماره یک منطقه پروده استخراج شده است که کل عملیات معدن‌کاری شامل پیشروی، استخراج و خدمات فنی و پشتیبانی در این معادن توسط حدود دو هزار و 200 نیرو انجام می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس اضافه کرد: همچنین در سال گذشته میزان تولید کنسانتره زغال‌سنگ در مجموع 570 هزار تن بوده است که در اواخر سال گذشته قرارداد صدور کنسانتره به کشور چین نیز نهایی شد و در فاز نخست یک محموله 20 هزار تنی کنسانتره زغال‌سنگ تولیدی این شرکت به کشور چین ارسال خواهد شد.

کریتی‌ثانی ادامه داد: با توجه به قرارداد صورت گرفته با کشور چین و نیاز امروز بازار ایران به زغال طبس، باید میزان استخراج و تولید کنسانتره حدود 50 درصد افزایش یابد تا با کمبود مواجه نشویم و بتوانیم بازار صادرات را گسترش دهیم.

وی یادآور شد: ما توانسته‌ایم به مدد تجربه بلندمدت و با تکیه بر توان و تخصص نیروهای بومی با حدود 11 سال فعالیت خود، علاوه بر اشتغال‌زایی مستقیم برای حدود دو هزار و 200 نفر به طور امانی و پیمانی، تعداد 6 کارگاه لانگوال را با موفقیت استخراج و حدود 30 کیلومتر تونل و مسیرهای زیرزمینی را احداث کنیم.

مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس بیان داشت: هدف شرکت زغال‌سنگ پروده طبس در سال جدید تحقق حدود 13 هزار و 500 متر پیشروی در حفریات زیرزمین، استخراج حدود 2 میلیون تن زغال‌سنگ خام و تولید 750 هزار تن کنسانتره زغال‌سنگ است که در سال گذشته نیز برنامه موردنظر محقق شد.

کریتی‌ثانی اضافه کرد: در سال گذشته در مجموع به ترتیب شش هزار و 900 متر حفریات، یک میلیون و 60 هزار تن تولید خام و 570 هزار تن تولید کنسانتره محقق شده است و پیش‌بینی شده آمار سال جدید نسبت به سال گذشته حدود 30 درصد رشد داشته باشد.

وی با بیان اینکه حدود 76 درصد ذخایر زغال‌سنگ ایران در محدوده طبس واقع شده است، یادآور شد: شهرستان طبس دارای 2.75 میلیارد تن ذخیره تخمینی زغال‌سنگ است و هنوز عملیات اکتشاف ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت زغال‌سنگ پروده طبس با بیان اینکه در حال حاضر حدود 4 هزار نفر در بخش معادن طبس مشغول به کار هستند، تصریح کرد: در صورت تحقق طرح‌های توسعه معادن بر اساس پیشنهادات و طرح‌های ارائه‌شده تا 3 سال آینده این تعداد به شش هزار نفر قابل‌افزایش است.

کریتی‌ثانی با اشاره به سهم و جایگاه شرکت زغال‌سنگ پروده طبس، یادآور شد: این شرکت به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زغال‌سنگ کشور و تأمین‌کننده نیاز صنایع فولادی به عنوان صنعت مادر کشور، در رونق صنعتی و اقتصادی، اشتغال‌زایی و توسعه شهرستان طبس و خراسان‌جنوبی نقشی مؤثر ایفا می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با افزایش حمایت‌ها و پیگیری لازم، روند رفع مشکلات و به‌ویژه وصول و حصول مطالبات این شرکت تسریع شده تا امکان اجرای پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت مهیا شود که این امر به نوبه خود در رونق اقتصادی منطقه و جلوگیری از واردات و خروج ارز مؤثر خواهد بود.

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۷۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در بارندگی‌های ۴۸ ساعت گذشته، بیش از پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی استان مهار و ذخیره‌سازی شد.

عباس سارانی امروز (شنبه، ۱۵ اردیبهشت ماه) درپی بارندگی‌های اخیر در استان، بیان کرد: سد مخزنی رزه درمیان با دو میلیون و ۹۸۰ هزار مترمکعب، سد سیاهو سربیشه با یک میلیون و ۸۰ هزار مترمکعب و سد نهرین طبس با ۶۰۰ هزار مترمکعب بیشترین ورودی روان‌آب‌ها را داشتند.

وی ادامه داد: از پنجشنبه تا کنون، یک میلیون مترمکعب رواناب در سدهای تغذیه مصنوعی شوسف، چهارفرسخ و سید علی شهرستان نهبندان مهار و جمع‌آوری شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی اظهار کرد: هشت سد مخزنی با ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۵ میلیون مترمکعب روان‌آب در استان وجود دارد که از ابتدای این سال آبی تا کنون ۱۸ میلیون و ۷۳۰ هزار مترمکعب روان‌آب در این سدها ذخیره شده است.

وی افزود: اکنون از ظرفیت ۷۵ میلیون مترمکعب سدهای مخزنی استان ۳۰ درصد معادل ۲۳ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب آبگیری شده است و برای ذخیره‌سازی سیلاب و روان‌آب در سدها مشکلی وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • ◄ تکذیب نقل قول ذکر شده از مدیرعامل راه آهن در پیامک ارسال شده برای کارکنان
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • پنج میلیون مترمکعب روان‌آب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی ذخیره شد